Aqua Urban Spa

Spa urbà a Barcelona

Un saber fer: Aqua Urban Spa Barcelona

Tenir cura, benestar, salut i relaxació... Un moment per tu, a Aqua Urban Spa - Barcelona

 

Benvinguts a l’AQUA Urban Spa, un espai de relaxació, salut i bellesa, al cor de la ciutat. Gràcies a la nostra experiència consolidada –hem obtingut el Premi al Millor Spa Urbà– i a la qualitat dels tractaments i al tractament personalitzat que donem a cadascun dels nostres clients, ens hem convertit en un punt de referència en el món del spa de Barcelona.

Volem convidar-lo a cuidar-se i a evadir-se. Per aquest motiu, a AQUA Urban Spa Masajes Barcelona disposem d’un equip amb els millors professionals i especialistes.

Decoració, tractaments, equipament... cuidem cada detall i cada aspecte del nostre spa urbà de Barcelona per oferir als homes i a les dones un concepte global i exclusiu de benestar.

El nostre sistema es basa en la combinación de tècniques d’hidroteràpia i de massatges, tractaments d’estètica i aparells de darrera generació. A l’AQUA Urban Spa trobaràs la carta de benestar més àmplia, que inclou des dels circuits termals i els massatges, fins als tractaments específics contra el dolor, per a dones embarassades, tractaments de relaxament, d’higiene facial o tractaments antiedat. Si no saps què regalar, regala benestar, regala AQUA Urban Spa. Podràs comprar un xec o un dels nostres meravellosos circuits per disfrutar-lo sol o en parella.

Si no saps que regalar, regala benestar, regala Aqua Urban Spa. Podràs comprar un xec o uns dels nostres meravellosos circuits, per gaudir sol o amb parella.

Spa urbà a Barcelona, per homes i dones
Intimitat, relaxació, estètica i innovació

 

Instal·lacions d'Aqua Urban Spa a Barcelona

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona