Aqua Urban Spa

Regals

Privilegio de los sentidos, perfección en los tratamientos, momentos de belleza, regala un lujo de sensaciones, una joya unica.

Quin millor regal que gaudir d’un Spa amb la teva parella,  amb una amiga o amb la teva família  en exclusiva, circuits termals, massatges, tractaments corporals i facials a Barcelona. Un privilegi pels sentits, una perfecció en el tractaments, regala un luxe de sensacions, el tresor que et cuidin.

  • Pots regalar. Tots els serveis de la carta inclouen xecs regals i packs. Pots regalar xecs oberts per l’import que desitgis. Venint al centre o per telèfon (93 238 41 60) i a través del nostre web (www.aqua urbanspa.com). En el centre t’oferirem la nostra bossa-regal, si ho compra per telèfon o per mail rebrà un correu personalitzat per entregar-ho a la persona que hagi escollit. El destinatari pot canviar o ampliar el seu regal en efectuar la reserva. Els regals són personals i intransferibles. Tenen una validesa d’un any, es fan dins el nostre horari comercial i no són reemborsables.
  • Aquesta opció és vàlida per a l’Aqua Urban spa Barcelona.
1 comentari
Comentarios

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona