Aqua Urban Spa

Massatge 90".

Massatge 90".

Relaxant Inclou maniobres d’allisament, amassament, fricció, percussió, vibracions i maniobres d’estiraments de les articulacions amb una finalitat de benestar. Tendeix a harmonitzar el sistema nerviós, induint, tal com el seu nom indica, un cert grau de relaxació muscular, ajudant l’individu a recuperar o mantenir l’equilibri psicofísic.

Terapèutic / Esportiu / Circulatori  Es realitza amb manipulacions sobre el muscle i els teixits tous, de maneres molt diverses. És un conjunt de moviments, més o menys intensos, rítmics i profunds, homogenis o no, que produeixen com a resultat final un efecte calmant, relaxant, i una sensació d’energia renovada en el cos. Afavoreixen l’eliminació o l’atenuació del dolor, alleujant o fent desaparèixer les contractures i la tensió muscular, millorant la qualitat de vida.

Estètic El seu objectiu és millorar l’aspecte extern de la persona, eliminant el dipòsits de greix, aconseguint que el muscle recuperi el seu to i alleugerint el cansament. Combina tècniques circulatòries, modeladores i sedatives amb l’objectiu de tractar alteracions o defectes estètics del cos, generalment localitzats. S’apliquen principalment en els tractaments anticel·lulítics i tonificants.

57 comentaris
Comentarios

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona