Aqua Urban Spa

Facial intensiu 90".

Facial intensiu 90".

Experiència sensorial  única per a una eficàcia dirigida: l’excel·lència del tractament en cabina.

Exclusius, basats en el diagnòstic professional del nostre equip amb l’objectiu d’oferir als nostres clients, homes i dones, un programa complet i a mesura per prevenir i tractar l’envelliment de la pell, aportar energia i llum, hidratar, alimentar i omplir. Tots els tractaments inclouen un mètode global exclusiu, la Digi-Esthétique®, maniobres originals actualitzades per Sothys, en una recerca absoluta d’eficàcia i de benestar per al cos i l’esperit, que associen tècniques de digito-pressió amb massatges orientals i occidentals.

Tractament Intensiu JeunesseβPꞫ. TRI-COMPLEX ™

 

Tractament específic contra els signes visibles de l'envelliment: arrugues i relaxament cutani.

Fins a 6 anys guanyats! 1 setmana després del final de la cura de 3 sessions. Un tractament excepcional que associa productes ultra dirigits amb mètodes d'aplicació experts per a una eficàcia provada i duradora. Un veritable programa anti-edat a mida. L'eficàcia Sothys costat de 1h30 de relaxació en mans expertes per a una pell visiblement més jove.

 

Tractament intensiu energitzant amb Ginseng siberià

Eficàcia demostrada des del primer tractament! 100% de satisfacció en lluminositat del cutis en una sola sessió. El rostre s’il·lumina mostrant la seva bellesa natural. Autèntic estímul, aquest tractament 100% manual, que inclou una fase de neteja profunda, és ideal sol o amb vistes a la preparació d’una cura de tractament intensiu per tornar a donar energia i brillantor a la pell.  

Tractament intensiu hidratant Hydra³ª Àcid hialurònic ™

Resultats des de la primera sessió, fins a més d’un 71% d’hidratació. Una pell com plena, visiblement més jove.

Combinació perfecta de tecnicitat i sensorialitat, aquest tractament associa textures ultra-confortables a uns actius d’alta eficàcia per aportar benestar a la pell donant-li una sensació d’hidratació absoluta.

 

47 comentaris
Comentarios

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona