Aqua Urban Spa

Corporals estètics 75".

Corporals estètics 75".

Tractaments experts per desintoxicar, depurar, drenar, remodelar, reafirmar, aprimar i combatre la cel·lulitis. La nostra feina consisteix en personalitzar al màxim el tractament per adaptar-lo a les necessitats reals dels nostres clients. Aquests programes estètics estan basats en un diagnòstic corporal, servei gratuït i sense cap compromís.

Consulteu els tractaments i xecs regal amb el nostre equip.

Lumicell – aparells

Tecnologia nord-americana d’última generació, Lumicell touch® combina les millors tècniques del moment, oferint el tractament més complet amb resultats provats científicament per eliminar la cel·lulitis i remodelar la silueta: Tecnologia de la llum – reactivació profunda centrada en les cèl·lules – i el vacuo-massatge – mobilització activa dels teixits, drenatge –.

Dotada de propietats penetrants úniques, la llum infrarroja i el magenta del lumicell touch® arriben directament al bell mig de les cèl·lules per proporcionar uns beneficis sense precedents. Una associació exclusiva amb uns resultats sorprenents:

  • estimula les funcions naturals de la pell:  reactiva el metabolisme.
  • Tracta en profunditat la cel·lulitis: frena el seu procés de formació i l’elimina.
  • Resposta centrada en la cèl·lula: resultats duradors.

Pindes amb te vert

Tractament 100% natural utilitzat com a desbloquejador del sistema limfàtic , està especialment dissenyat tant en composició com en manipulacions  – drenatge en les zones ganglionars, digito-pressió, desbloqueig a través dels peus,   reflexoteràpia podal amb puntes de quartz – per tractar la congestió del sistema limfàtic, la retenció de líquids i edemes, la cel·lulitis edematosa i a mode de sessió de desintoxicació del teixit.

2 comentaris
Comentarios

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona