Aqua Urban Spa

Corporals de relaxació 90".

Cacau, hanakasumi, Evasió 90".

Tractament relaxant amb cacau

Entreu en el món llaminer del Tractament  Relaxant amb Cacau! Gràcies a les seves virtuts antiestrès i antifatiga, aquest tractament de 90 minuts us proporciona una sensació d’autèntic benestar. Gaudiu del peeling amb mel i sucre i relaxeu-vos amb el massatge amb mantega de cacau. El seu perfum i la seva textura de cacau despertaran tots els vostres sentits... La vostra pell quedarà hidratada i suau, profundament relaxada.

Hanakasumi™

Un protocol únic d’inspiració japonesa amb flors de cirerer i de lotus:  gommatge amb guants, massatge de tot el cos i massatge dels peus en un ritual revitalitzant i nutritiu amb notes lleugeres  – floral, muscat i empolsat –. La ment està alliberada, la pell és més suau, està més ben nodrida i delicadament perfumada.

Evasió

Una invitació al despertar dels sentits, per fer del teu moment de descans un parèntesi de benestar absolut. Un tractament que combina una exfoliació ensucrada  – salada i un massatge relaxant,  a personalitzar amb una fragància a escollir: Flor de taronger i fusta de cedre  - Muscada i afustada –; Llimona i petitgrain - Fresca i tonificant -; Flor de lis i bambú – Vert i floral –. Per a una evasió sensorial a mesura i amb descans garantit!

67 comentaris
Comentarios

 

 

 

 

Aqua Urban Spa

  Gran de Gracia, 7,
Barcelona, 08012, (Barcelona)

  +34 932 384 160

Aqua Salon Spa

  Aeropuerto de Barcelona, T1 y T2,
El Prat de Llobregat, 08820, (Barcelona)

  +34938376495

Notícies

Gran de Gracia

Aeroport de Barcelona